200 g
tatar
1
porgand
1
porrulauk
50 ml
päikesekuivatatud tomat
400 ml
aedviljapuljong
20 g
taimne või/margariin (nt Voimix)
maitse järgi
sool/pipar (Santa Maria Tellicherry must pipar)
Santa Maria Persillade ürdisool
Ahjus küpsetatud tatraroog Santa Marialt – lihtne ja kiire argipäeva õhtusöök!
Kogus: 4
VALMISTAMINE:
- Võta pott, mida saad ahjus kasutada.
- Kuumuta potis või ja lisa hakitud porru, porgand ja päikesekuivatatud tomatid.
- Lisa juurde tatar ja küpseta mõni minut.
- Sega korralikult läbi, raputa soola, pipart, peterselli ja vala juurde 400 ml puljongit või vett.
- Eelkuumuta ahi 190 kraadi juurde.
- Pane potile kaas või foolium peale ning pane ahju. Küpseta seal umbes 20 minutit kuniks vedelik on aurustunud.
- Naudi!