200 g

tatar

1

porgand

1

porrulauk

50 ml

päikesekuivatatud tomat

400 ml

aedviljapuljong

20 g

taimne või/margariin (nt Voimix)

maitse järgi

sool/pipar (Santa Maria Tellicherry must pipar)

Santa Maria Persillade ürdisool

Ahjus küpsetatud tatraroog Santa Marialt – lihtne ja kiire argipäeva õhtusöök!

Kogus: 4

VALMISTAMINE:

  1. Võta pott, mida saad ahjus kasutada. 
  2. Kuumuta potis või ja lisa hakitud porru, porgand ja päikesekuivatatud tomatid. 
  3. Lisa juurde tatar ja küpseta mõni minut. 
  4. Sega korralikult läbi, raputa soola, pipart, peterselli ja vala juurde 400 ml puljongit või vett. 
  5. Eelkuumuta ahi 190 kraadi juurde. 
  6. Pane potile kaas või foolium peale ning pane ahju. Küpseta seal umbes 20 minutit kuniks vedelik on aurustunud.  
  7. Naudi!