5-6

tomat, hakitud

1

sibul, hakitud

1

küüslauguküüs

2 spl

õli

400 g

spagetid

1 l

köögiviljapuljong

maitse järgi

sool, pipar

2 spl

oregano/tüümian

2 tl

vürtsköömen

maitse järgi

hakitud tšilli, jalopeno või tšillimaitseaine

serveerimiseks

kaerakoor, avokaado

Toome Sinuni midagi Ladina-Ameerikast. Kahjuks küll mitte sealse päikese ega soojakraadid, kuid midagi mõnusat siiski! Mehhiko nuudlisupp olevat üks väga populaarne roog, mida saab kerge vaevaga muuta ja timmida ning mis seetõttu pakub mitmekülgseid valmistamise võimalusi.

VALMISTAMINE:

  1. Blenderda või purusta saumikseriga ühtlaseks seguks tomatid, sibul, küüslauk ning õli. Vala segu potti ja lase keskmisel kuumusel keeda.
  2. Lisa nuudlid, köögiviljapuljong ning maitseained. Kui soovid teravamat tulemust, lisa julgesti tšillit ja jalopenosid.
  3. Lase supil keskmisel kuumusel podiseda umbes 12-15 minutit, kuni nuudlid on muutunud pehmeks.
  4. Serveeri supp, lisa peale nt kaerakoort ja naudi! Peale külvamiseks sobivad imehästi ka igasugused seemned!