200 g
šampinjonid
1
väike suvikõrvits
1
punane paprika
1
punane sibul
100 g
päikesekuivatatud tomatid
200 ml
taimne koor (kaerakoor, sojakoor, kookoskoor)
200 g
mitmevärviline pasta
2 spl
sojakaste
0,5 tl
paprikapulber
1 tl
Bon maitsepärm
praadimiseks
õli
maitse järgi
sool
Taimse Teisipäeva tiimiliige Ele-Liis, kes on peakokana töötanud nii GenGöögis kui ka Fresko kohvikus, jagab Sinuga oma legendaarset pastaretsepti!
Kogus: 2
VALMISTAMINE:
- Pane pasta vesi keema, vette veidi soola, kui vesi keeb aseta sisse pasta, keeda kuni pasta on al dente.
- Haki köögiviljad väikesteks kuubikuteks, viiluta šampinjonid. Kuumuta pannil õli, prae sibul klaasjaks.
- Lisa pannile šampinjonid, küpseta veidi ja lisa sojakaste, päikesekuivatatud tomatid ja köögiviljad. Maitsesta paprikapulbriga. Lisa taimne koor, kuumuta veidi ja maitsesta soolaga.
- Kui pasta on valmis siis kurna see ja loputa üle külma veega.
- Lisa pasta kastme hulka. Keera pannilt kuumus alt ära.
- Puista toit üle maitsepärmiga ja pasta ongi valmis serveerimiseks!