Kotletid:
1 pakk
Peas of Heaven taimne hakkliha
4
küüslauguküüs
1
sibul
1 spl
sojakaste
2 spl
õli
1 spl
äädikas
4 spl
tomatipasta või ajvar
1 tl
tšillikaste
1 tk
tšillikaun
1 spl
tüümian (kuivatatud)
maitseks
sool ja pipar
Salat:
1
fenkol
1
kurk
10
redis
1
õun
peotäis
till
1 spl
sidrunimahl
1 tl
agaavisiirup
0,5 tl
soola-pipra segu
Artišoki kaste:
1 purk
artišokisüdamed
100 g
taimne määre (nt Oatly)
1 tl
sidrunimahl
1
küüslauguküüs
0,5 tl
tüümian (kuivatatud)
2 spl
õli
maitseks
sool ja pipar
Mõtled, mida valmistada Peas of Heaven taimse hakklihaga? Proovi neid maitsvaid kotlette koos kreemise artišokikastme ja värske salatiga!
Kogus: 4
VALMISTAMINE:
Kotletid
- Aseta hakkliha kaussi.
- Haki sibul ja küüslauk, sega hakkliha juurde. Lisa teised koostisosad.
- Sega segu hoolikalt kokku.
- Vormi pätsikesed, küpseta ahjus 225 kraadi juures 15 minutit.
Salat
- Haki fenkol, kurk, redis, õun, till ning aseta kaussi.
- Maistesta ning hoia enne serveerimist külmikus 30 min.
Artišokikaste
- Blenderda või kasutades saumikserit purusta kõik koostisosad kreemiseks kastmeks.
- Maitsesta soola ja pipraga.