2 spl

oliiviõli

4 tk

küüslauguküüs

3 x 425 ml purki

valged oad

2 tassi

köögiviljapuljong

1/2 tl

kuivatatud rosmariin

1/4 tl

kuivatatud tüümian

1 näpuotsatäis

paprikahelbed

maitse järgi

sool ja pipar

Imeliselt lihtne rosmariini-küüslaugu oasupp vajab vaid kaheksat koostisosa, et saada kausitäis rikkalikku maitset!

Kogus: 4

VALMISTAMINE:

  1. Kalla üks oapurk koos vedelikuga kannmikserisse ning blenderda see ühtlaseks. Ülejäänud kaks purki ube kurna ja loputa.
  2. Haki küüslauk, lisa supipotti oliiviõli ja prae umbes minut aega keskmisel kuumusel.
  3. Kalla potti oapüree ja kurnatud oad, puljong, rosmariin, tüümian, paprikahelbed ning pipar. Sega supp korralikult läbi.
  4. Kata pott kaanega ning lase supil keema tõusta. Seejärel keera kuumus madalamaks, võta kaas pealt ning lase supil vaikselt podiseda 15 minutit seda aeg-ajalt segades.
  5. Kui soovid paksemat ja kreemisemat suppi, võid seda saumikseriga otse potis veidi blenderdada. Maitse suppi ning lisa vajadusel soola.
  6. Serveeri krõbedate saiakuubikutega. Naudi!