oliiviõli
1
sibul, hakitud
3
küüslauguküüs, purustatud
1 tl
kuivatatud petersell
1 tl
kuivatatud basiilik
1 tl
kuivatatud tüümian
1/4 tl
kuivatatud oregano
1/4 tl kuivatatud
kuivatatud rosmariin
220 g
kuivatatud oad, punased
1
suur peet, tükeldatud
740 g
tükeldatud tomatid
220 g
fussili pasta
serveerimiseks
värsket petersell
Lihtne minestrone supp peediga – kodune ja imemaitsev õhtusöök!
VALMISTAMINE:
- Kuumuta suures potis oliiviõli. Lisa küüslauk ja kuumuta minutike enne kui lisad ka sibula. Kuumuta veel minut või kaks, ning siis lisa ürdid. Järgmisena lisa oad, sega läbi. Lisa peet ja tükeldatud tomat. Kui tomatid kallad ära, saad kasutada sama purki, ja mõõta kaks purgitäit vett potti.
- Kuumuta supp keema, ning siis lasta väikselt podiseda. Lase podiseda kuni oad on valmis.
- Kui oad on valmis, viska sisse pasta. Keeda veel 8-10 minutit, või kuni pasta on piisavalt pehme. Maitsesta soola ja pipraga, ja serveeri värske peterselliga.