5 dl
gluteenivaba jahu (võib olla ka tavaline)
2 tl
psüllium (valikuline)
2 spl
küpsetuspulber
0,5 tl
sool
2 spl
kikerhernevedelik
1,5 spl
õunaäädikas
2 dl
taimne piim
1 dl
õli
4
Peas of Heaven vorst
2
kevadsibul
1 peotäis
hakitud spinat
hakitud maitseroheline (till, petersell, vms)
Proovi ära uued Peas of Heaven taimsed vorstid selle imemaitsva muffini retseptiga!
Kogus: 12 muffinit
VALMISTAMINE:
- Pane ahi 200 kraadi peale soojenema.
- Haki vorstid ja sibulad kuubikuteks, prae pannil õliga krõbedaks.
- Sega ühes kausis jahu, küpsetuspulber ja sool.
- Sega teises kausis kikerherne konservi vedelik, äädikas, taimne piim ja õli.
- Sega jahusegu ja vedelike segu kokku, lisa juurde praetud vorst ja sibul.
- Aseta taigen muffinivormidesse, haki spinat ja maitseroheline ning aseta iga muffini peale, suru veidi taigna sisse.
- Küpseta 18-20 minutit.