1.5 tassi
punased läätsed
1 purk
kookospiim
3.5 tassi
köögiviljapuljong
1
punane paprika
1
sibul
3
suurt küüslauguküüs
1 spl
oliiviõli
1 tass
beebispinat
2
suur porgand
1 tl
kurkum
2.5 tl
kollane karripulber
1 tl
vürtsköömned
0.5 tl
ingver
1
sidruni mahl
1 tl
meresool
maitse järgi
must pipar
0.25 tl
Cayenne pipar
Punase läätse dal on lihtne, toitev ja hubane roog, mille valmistamine võtab vaid 30 minutit! Retsept pärineb SIIT.
Kogus: 4-6
VALMISTAMINE:
- Loputa läätsed korralikult ja jäta nõrguma.
- Haki küüslauk ja sibul.
- Kuumuta suurel pannil oliiviõlis sibul ja küüslauk, kuni sibul on klaasjas (umbes 5-10 minutit).
- Haki paprika ja porgandid väikesteks kuubikuteks ja lisa pannile.
- Lisa kõik ülejäänud koostisosad (peale spinati) ja kuumuta keemiseni.
- Kata kaanega ja lase vaiksel tulel haududa 20 minutit.
- Lisa spinat viimastel minutitel.
- Maitse ning lisa soovi korral veel maitseaineid.
- Serveeri soojalt riisi või kartuliga.