200 g

riisinuudlid

125 g

kõva tofu

2 spl

õli

1/4-1/2 tassi

vesi

1 tk

küüslauguküüs, hakitud

1 suur peotäis

murulauk

2 spl

sojakaste

1 spl

kookossuhkur

2 spl

laimimahl

1 tass

mungoa idud

1 tk

roheline sibul, hakitud

purustatud maapähklid, koriander, laim serveerimiseks

Pad Thai, mis on tehtud lihtsatest ja värsketest koostisosadest ning valmib vaid 20 minutiga! Retsept pärineb SIIT.

Hea Pad Thai võti on tasakaal magusast, soolasest, hapust ja vürtsist – selle tasakaalu saame kasutades sojakastet, kookossuhkurt ja laimimahla. Tõeline nauding!

Kogus: 2

VALMISTAMINE:  

  1. Keeda riisinuudlid pakendil märgitud keeduajast minut vähem, et nuudlid liiga pehmed ei oleks. Kurna, loputa külma veega ja aseta kõrvale.
  2. Lõika tofu kuubikuteks, kuumuta pannil õli ning prae tofut iga mõne minuti järel teisele küljele pöörates, kuni need on igalt küljelt ühtlaselt kuldpruunid.
  3. Lükka tofu pannil kõrvale, keera kuumus veidi madalamaks ning lisa küüslauk, nuudlid, murulauk, sojakaste, kookossuhkur ja laimimahl.
  4. Vähehaaval lisa vett, 1-2 spl korraga, et nuudlid ei kleepuks pannile ning saaksid kastmes kuumeneda.
  5. Keera kuumus madalaks ja lisa mungoa idud ja roheline sibul ning sega läbi.
  6. Serveeri purustatud maapähklite, koriandri ja laimisektoriga ja naudi!