Salat:
430 g
kikerherned (või garbanzo oad), loputatud ja kurnatud
1
väike kurk
2
keskmine tomat, hakitud
1
väike punane sibul, hakitud
1/4 tassi
värske petersell, hakitud
1 tassi
mustad oliivid, seemned eemaldatud
Kaste:
2 spl
värsket sidrunimahla
1/4 tassi
oliiviõli
1
purustatud küüslauguküüs
1 tl
vahtrasiirup
maitse järgi
sool, pipar
Kikerherne-kurgi salat on värske ja tervislik suvine retsept. Selle valmistamine võtab aega vaid 15 minutit, kuid on niivõrd maitsev! Sobib ideaalselt eelroaks või kergeks söögikorraks soojal suvepäeval.
Kogus: 4
VALMISTAMINE
- Sega suures kausis kokku kõik salati koostisosad.
- Lisa kastme koostisosad väiksesse purki, millel on peale keeratav kaas. Raputa kuni kaste on hästi segunenud. Kalla salat kastmega üle ning sega ühtlaselt.
- Hoia salatit külmkapis kuni soovid serveerida.
- Head nautimist!