300 g

spagetid

2

avokaado

1/2 tassi

basiilik

2

küüslauguküüs

80 ml

oliiviõli

1 tass

kirsstomatid, poolitatud

1/2 tassi

mais

2 spl

sidrunimahl

maitse järgi

sool, pipar

Läheme hästi lihtsa vastupanu teed. Vahel on nii, et ajast jääb puudu ja vaja oleks toit hästi kiirelt valmis saada. Samal ajal ei ole kuidagi nõus tegema mööndusi maitse osas – ikka tahaks, et toit pakuks hea elamuse ja oleks igati nauditav.

Isegi kõige kiiremal ja hullemal päeval leiad selle hetke, et istuda ja süüa. Lisaks muidugi tuleb leida aeg, et korralikult mäluda, soodustamaks seedimist ja vitamiinide imendumist. Olgu see hetk siis ka vääriline!

Paneme omalt poolt õla alla ja toome Sinuni eriliselt kreemise ja lihtsa pasta retsepti! Vaata retsepti SIIT.

VALMISTAMINE:

  1. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ja aseta kõrvale.
  2. Samal ajal valmista avokaadokaste. Pane blenderisse puhastatud avokaadod, basiilikulehed, küüslauk ja sidrunimahl, sool ja pipar ning töötle ühtseks massiks. Seejärel lisa oliiviõli ja blenderda veel, kuni segu on muutunud kreemjaks.
  3. Sega suures kausis kokku keedetud spagetid ja avokaado kaste ning lisa kirsstomatid ja mais.
  4. Serveeri kohe ja naudi avokaado sametist kreemisust, krõmpsu maisi ja mahlase tomati maitset!