Растительное молоко
От расширяющегося ассортимента растительного молока в магазинах разбегаются глаза. С каким молоком получится самая вкусная …
    От расширяющегося ассортимента растительного молока в магазинах разбегаются глаза. С каким молоком получится самая вкусная …
    Kookospähkel on kookospalmi vili. Euroopas on kookos toidulaual võrdlemisi haruldane. Samas kolmandikus maailmas on tegemist …
    Mis on kakaonipsid? Kakaonipsid on kooritud ja purustatud kakaoseemned, mis maitsevad nagu tume šokolaad, aga …
    Granaatõuna on aastatuhandete vältel kasvatatud Lähis-Idas, Lõuna-Aasias ja Vahemere piirkonnas ning on paljudes kultuurides peetud …
    Kanepiseemned on olnud põhjusega pikka aega olulisel kohal eestlaste toidulaual, kuna sisaldavad väga väärtuslikke kiudaineid, …
    Mis on see müstiline aquafaba, mida aeg ajalt retseptides või restoranimenüüs kohata võib? Tegelikult mitte …
    Kes siis kuskussi ei teaks? Usume, et paljud teavad, et säärane imeloom on olemas, aga …
    Täna tutvustame Sulle veel üht toredat läätsepere liiget- Beluga läätsesid. Tõenäosus, et Sa pole veel …
    Tutvustame teile ühte meie absoluutset lemmikut- Brokolit! Maailma kõige tervislikuma köögivilja tiitlit kandev brokoli, teise …
    Täna tutvustame Sulle bulgurit, mis kindlasti ei ole pälvinud piisavalt tähelepanu! Bulgur on kuuma auruga …
    Linaseeme ise on väike, kuid jõud temas on suur! Linaseemned on ülivärtuslikud ja hinnatud seemned, …
    Rohelised läätsed on maheda maitsega ja madala rasvasisaldusega ning sobivad hästi suppidesse, salatitesse, määretesse ning …
    Tofu puhul on tegemist sojaubadest valmistatud valgurikka toiduainega, mida on Aasias toiduvalmistamisel juba aastatuhandeid kasutatud. …
    Maitsepärm on pea iga taimetoitu armastava inimese lahutamatu kaaslane. Ka Taimne Teisipäev julgustab igas retseptis …
    Meil, eestlastel, on kikerherneste ja kaunviljadega üldse pigem jahedad suhted, kuigi tegemist on väga mitmekülgse …
    Üha laienev taimsete piimade valik kauplustes võtab silme eest lausa kirjuks. Millise piimaga tuleb kõige …
    Maapähklivõi on röstitud ja jahvatatud maapähklitest valmistatud võie. Seda sa ilmselt teadsid, aga kas ka …
    Avokaado on avokaadopuu ehk ameerika pirnloorberi vili. Üks puu annab aastas umbes 180 vilja. Avokaadost …
    Datlid on datlipalmi viljad ning need on väga magusad ja energiarikkad. Datleid on nii pehmeid, …
    Kinoa on üks inimkonna vanimaid kultuurtaimi, mida Lõuna-Ameerikas juba aastatuhandeid on kasvatatud. Sealsete pärismaalaste jaoks …
    Millal Sina viimati ube sõid? Kui tundub, et viimane mälestus ubadest jääb lapsepõlve, mil otse …
    Chia seemned on oma mitmete tervise-eelistega saanud populaarseks supertoiduks. Chia seemned, mis on pärit Lõuna-Ameerikast, …
    Punased läätsed on litrikujulised kaunviljad, mis on väga rauarikkad, kergesti seeditavad ja sisaldavad palju valku, …
    Nagu kõik teisedki kaunviljad, on ka mustad oad rohke valgusisaldusega ning pungil aminohapetest, mineraal- ja …
    Parapähkel ehk Brasiilia pähkel on Amazonase piirkonnas kasvava puu vili, mille puhul on tegelikult tegemist …
    Taimne Teisipäev tutvustab Sulle kümmet põnevat ja käepärast alternatiivi muna asendamiseks küpsetistes. Erinevate asendusvõimaluste paljusus …
    Kaaliumi, kaltsiumi, fosfori, raua ja C-vitamiinirikas lehtkapsas on hittköögivili iga teadliku toituja toidulaual. Tema inglise …
    Toortatar on toiduaine, millel on lisaks suurele toitaineväärtusele ka põletikuvastane toime organismis. Toortatras on palju …
    Olenevalt sellest, kui suur hummuse sõber oled, on infonupu teema tõenäoliselt kas päris võõras või …
    India pähklil on palju nimesid: kašupähkel, akažuupähkel ja nakar. Tegemist on poolkuu kujulise maheda maitse …